dimarts, 30 de setembre del 2014

BALANÇ TERCER TRIMESTRE 2014

En un sector d’activitat com el nostre fer un balanç del tercer trimestre en que ens trobem el mes d’Agost pel mig no sempre resulta clarificador. Tot i això han ocorregut diverses coses i aquí n’explicarem les més destacades per a nosaltres:

En primer lloc la mort del pare del nostre company David ha estat el cop més dur que hem rebut en els mesos que portem de trajectòria. Volem aprofitar aquest espai per donar tot el nostre suport i ànims al David. Una forta abraçada.

Si ens centrem en la tasca que hem dut a terme durant aquest trimestre cal parlar d’una gran activitat comercial, de molts contactes, tant directes amb possibles futurs clients com pel fet de donar-nos a conèixer a diverses empreses on podem aportar un perfil complementari al seu. És imprescindible que tan clients com col·laboradors ens coneguin personalment i puguin veure exemples dels treballs que hem realitzat i cap a on ens volem dirigir. És una tasca complexa de la que estem convençuts que aviat començarem a recollir els fruits.

Un altre fet remarcable es que gràcies a la col·laboració amb el LIGIT (Laboratori d’Informació Geogràfica i Teledetecció) de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) la Judit Mujal està desenvolupat el seu treball de Màster amb nosaltres.

El darrer trimestre de 2014 l’encetem amb optimisme, amb la voluntat de continuar cristal·litzant projectes i amb l’objectiu de consolidar la nostra presència a diverses xarxes socials per tal de tenir una finestra cada cop més imprescindible per mostrar els nostres serveis i poder competir amb més i millors garanties.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada