divendres, 3 d’octubre del 2014

VAT-MAP, Com visualitzar espais degradats per fer-ne difusió de la seva restauració

L'equip de Solucions ha posat en marxa un projecte per fer visibles tots aquells espais que nosaltres anomenem VAT (Valor Afegit al Territori) amb la voluntat de fer notòria la necessitat de recuperar-los engegant projectes transversals de cohesió territorial.
 
Per aquest motiu a la nostra pàgina web hem obert una pestanya que hem anomenat VAT-MAP per tal d'anar incorporant tots aquells espais que nosaltres coneguem de primera mà o els nostres seguidors ens facin arribar.
 
La voluntat per part de Solucions és per una banda la d'aconseguir un important ressó per tal de recollir i visualitzar aquests espais i d'altra banda, la de constituir grups de treball multidisciplinars (Geògrafs, Arquitectes, Arqueòlegs, Historiadors, etc.) que en funció del cas facin propostes estratègiques per la seva recuperació, rehabilitació i posada en marxa sempre sota paràmetres de sostenibilitat ambiental i territorial.
 
Aquí us deixem el link per tal que li feu una ullada: http://solucionsgeografiques.info/mapa-vat/
 
Els espais que incorpora Solucions els hem pintat amb el nostre color corporatiu (taronja) i els que ens han facilitat els nostres seguidors ho hem fet de color verd.
 
Un exemple d'espai VAT l'hem tret d'aquest interessant article aparegut a La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/local/lleida/20141002/54415578624/estacion-pla-vilanoveta-lleida.HTML
 
Esperem les vostres suggerències, comentaris i aportacions sobre els Espais VAT del nostre VAT-MAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada