dimarts, 7 d’abril del 2015

Analitzem territorialment la teva Base de Dades de Clients, Socis, Proveïdors, Distribuïdors, ... per optimitzar el teu negoci!

Tens una clínica dental i de sobte observes que en el darrer trimestre la teva facturació ha baixat un 15%? Potser és degut a l'apertura d'una clínica de la competència en un determinat barri.
 
Ets un club o associació esportiva i vols conèixer la distribució espacial dels teus associats per tal de millorar la teva comunicació amb ells, personalitzar propostes i adreçar campanyes especifiques?
 
Treballes des de fa molts anys amb uns proveïdors i/o distribuïdors determinats... Creus que podría millorar l'eficiència de la teva productivitat si analitzem la seva distribució territorial?
 
Volem oferir els nostres serveis i coneixement de l'anàlisi territorial al sector privat per tal d'optimitzar les decisions empresarials tenint en compte les variables territorials.
 
COM HO FEM?
 
En primer lloc considerem vital fer una diagnosi a fons de totes aquelles bases de dades (BBDD) que s'utilitzin en les tasques més quotidianes i que puguin disposar d'una variable espacial, ja sigui una adreça de carrer, un codi postal, unes coordenades, un barri, una ciutat, etc.
 
D'acord amb el client es poden prioritzar aquelles bases de dades més significatives i procedim a la seva representació cartogràfica per tal de poder-la analitzar més adientment mitjançant programari GIS. Val a dir que en moltes ocasions és un treball lent ja que et pots trobar amb BBDD incomplertes, amb errors en la seva geolocalització, cal fer modificacions, etc. 

 
 
QUÈ OFERIM?
 
La nostra proposta inclou la mapificació de les BBDD del client, el seu anàlisi territorial, l'elaboració de les principals conclusions i la ajuda permanent en la presa de decisions.
 
Oferim la utilització de les eines GIS (Sistemes d'Informació Geogràfica) per tal de fer arribar la ciència de la Geografia al mon empresarial.

Tractarem de forma confidencial, segura i anònima qualsevol dada relativa a la seva empresa.
 
Si tens qualsevol comentari o proposta ens trobaràs a la teva disposició a info@solucionsgeografiques.info  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada