dimecres, 23 de febrer del 2011

INFORMACIÓ DE NOUS CURSOS (Recuperació d'espais fluvials. Bioenginyeria)

Continuant amb el nostre afany d’informar a tots aquells que estigueu interessats en temes on tant la geografia com els geògrafs puguem participar de forma activa, destaquem el curs: "Iniciació a les tècniques de bioenginyeria en l'àmbit fluvial", organitzat per l’AEIP (Associació Espanyola d’Enginyeria del Paisatge) i l’ADENC (Associació per a la defensa i l’Estudi de la natura). 

El curs aportarà coneixements teòrics i pràctics en l'aplicació de tècniques de bioenginyeria per la restauració en àmbits fluvials. Es portarà a terme els propers 24, 25 i 26 de febrer del 2011. S’estructura en dos parts, una teòrica, que es realitzarà al “Consorci per a la Defensa de la conca del Besòs”.(Av. Sant Julià,  241 de Granollers), i una part pràctica, que tindrà lloc al riu Ripoll al seu pas per Sabadell.


Des de Solucions Geogràfiques, us animem assistir, ja que pot ser un bon complement per a la nostra formació com a geògrafs. Nosaltres hem participat en d’altres cursos organitzats per aquestes associacions, dins el marc conceptual de la recuperació paisatgística i fluvial, quedant altament satisfets. Destaquem, dins aquests àmbit, la nostra assistència a les “Jornades sobre la recuperació dels espais fluvials de la Conca del riu Besòs”,organitzades per l’ADENC durant el mesos d’Abril i Maig del 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada