dimarts, 8 de març del 2011

JORNADES: “La gestió de la informació geogràfica local en el marc de les dinàmiques urbanes i territorials”.

Continuem informant-vos de les diferents jornades cursos i seminaris on els geògrafs podem participar de forma activa. L’Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona,  organitza en el marc del Saló Internacional de la Geoinformació GlobalGeo, la jornada: “La gestió de la informació geogràfica local en el marc de les dinàmiques urbanes i territorials”, que es portarà a terme el dia 15 de març del 2011. L’organització destaca el següents objectius:
  • Posar en comú els nous recursos en matèria d’informació geogràfica alienats amb la normativa vigent, que la Diputació de Barcelona posa a disposició del món local.
  • Establir un marc de reflexió i debat sobre la situació actual i el reptes de futur relatius a la utilització de la informació territorial en la planificació i gestió, mitjançant una taula rodona que comptarà amb la participació de responsables municipals i de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge.
Tota la informació la trobareu en el següent link:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada