dijous, 1 d’octubre del 2015

JORNADA: LES OPORTUNITATS PROFESSIONALS DE LA GEOGRAFIA EN EL CAMP DE LA MOBILITAT I EN EL TRANSPORT

El Col·legi de Geògrafs i l'AGPC organitzen el proper dijous 5 de novembre al Pati Llimona, de 19 a 20:30 una jornada sobre mobilitat i transport.
 
L'activitat tindrà dues parts diferenciades. Una primera part on es realitzaran unes ponències marc, per part de diferents geògrafs especialitzats en mobilitat, per tal de conèixer la seva visió sobre l'estat actual en el camp de la mobilitat i el transport, el posicionament dels professionals d la geografía i les perspectives de futur en aquest sentit.
Aquestes ponències aniran a càrrec de Carles García, tècnic de mobilitat a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat; Laura Llavina, consultora técnica a Lavola; Carmelo Rivero, tècnic de mobilitat a la Diputació de Barcelona; i Adam Bonnín, consultor freelance.
 
La intenció és anar més enllà del format de taula rodona i organitzar una activitat més oberta i participativa. Per això, la segona part de l'acte s'ha plantejat com un espai pròpiament de networking entre els professionals de la geografía vinculats a la mobilitat que hi assisteixin, per tal que puguin intercanviar experiències, projectes personals, reflexions, etc. i per a què es pugui generar un debat enriquidor entre tots els assistents.

La inscripció a la sessió és gratuïta, però cal comunicar-ho a informacio@geografs.org o bé al telèfon 93.481.50.73 El termini màxim per a inscriure's s'acaba el dia 3 de noviembre.
 
Solucions hi assistirà, esperem que ens poguem trobar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada