dimarts, 31 de maig del 2011

II Conferència Econòmica de la Mediterrània Nord-Occidental

Des de SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES ,seguim informant-vos de tots aquells esdeveniments on els geògrafs podem participar de forma molt directa. Així doncs, us donem a conèixer:

La II Conferència Econòmica de la Mediterrània Nord-Occidental.

La Fundació Congrés de Cultura Catalana, al costat de l’ Institut Universitari d’Estudis Europeus, i d’un conjunt d’entitats cíviques i universitats mediterrànies, han decidit convocar la II Conferència Econòmica de la Mediterrània Nord-Occidental”, que es celebrarà a Barcelona el 6 i 7 de juny de 2011. En aquesta edició, el tema central de l’encontre serà La Cooperació Territorial a la Mediterrània Occidental”.
 
La reunió es proposa 25 anys després de la I Conferència Econòmica de la Mediterrània Nord-Occidental, celebrada també a la ciutat de Barcelona el 1985, que ja va respondre a la voluntat de contribuir des de les regions d’aquesta àrea al procés d’integració europea.

La II Conferència vol debatre la Cooperació Territorial a la Mediterrània Occidental en el marc del desplegament de la Política de Cohesió de la UE, l’Estratègia Europa 2020 (creixement innovador, sostenible i integrador), les Estratègies Macroregionals, i la Política de Veïnatge (Unió per la Mediterrània -Procés de Barcelona, i la seva dimensió territorial).

Podreu trobar més informació als següents links:

   Programa: http://2cemno.wordpress.com/catala/programa-2/ 

Nosaltres assistirem i us informarem al nostre blog del més destacable de les Conferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada