dimarts, 29 de desembre de 2015

BALANÇ DE 2015

Com sempre per aquestes dates en que s'aproxima el cap d'any fem una mirada enrere per fer una mica de balanç de com ha anat aquest any per a Solucions Geogràfiques.

Globalment podem afirmar que ha sigut un any complicat, on vam patir uns primers trimestres d'aturades als projectes principalment per la incertesa d'un any amb tantes cites electorals.

Durant 2015 hem ampliat i diversificat el nombre de projectes en el que hem participat. Tanmateix hem continuat fent múltiples contactes que ens han permès ampliar la nostra base de col·laboradors més directes.
En aquest sentit el fitxatge de la Laia Mojica ha significat una renovació i un nou impuls al nostre projecte d'empresa.
També cal remarcar les aportacions d'en Marc Coy i Xavier Garcia que ens han ajudat a afrontar la realització de diversos projectes.

De cara al proper any volem reforçar les nostres senyals d'identitat, especialment en projectes com el d'Espais VAT que agafarà autonomia pròpia en forma de nova web en la que actualment estem dissenyant i treballant per donar forma.
Un dels principals reptes que ens proposem es el d'encetar nous projectes de geomarketing, tant pel que fa a la recuperació i promoció d'espais com a la valoració econòmica de l'espai en forma de taxacions.

A la vegada volem afrontar el repte de continuar difonent els nostres serveis i les nostres activitats a les xarxes socials on comptem amb una xarxa de seguidors Fidel i en creixement.

Ens veiem durant el 2016 amb nous projectes, SALUT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari