divendres, 3 de juny del 2016

Solucions està realitzant el projecte de l'estudi de les activitats comercials de la ciutat de Barcelona

Avui ens toca parlar una mica de nosaltres.
 
Darrerament estem molt enfeinats i ja fa setmanes que us volíem explicar una gran novetat que ens fa molta il·lusió comunicar.
 
Aquest 2016 Solucions està portant a terme el seu projecte més gran i destacat gràcies a haver guanyat una licitació de Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona.
 
Ens estem referint al projecte d'actualització i estudi de les activitats comercials a Barcelona.
 
En d'altres paraules estem fent l'estudi del cens dels locals comercials de tota la ciutat Barcelona, una feina que ens està obligant a treballar per tota la ciutat de Barcelona actualment, amb diverses tabletes per anar recollint informació relativa a la tipologia de comerços que existeixen a la capital catalana.
 
Hem desenvolupat un aplicatiu que carrega cartografia offline de base d'Open Street Map amb la divisió cadastral de cada districte de la ciutat de Barcelona. Durant el treball de camp anem ficant un punt per cada establiment que trobem.
 
Us adjuntem una imatge de la pantalla d'una tablet per a que veieu "la invasió" que Solucions està fent de Barcelona.
 
 
 
Bé, de moment és tot el que podem avançar. Un cop finalitzem la feina i entreguem els resultats tindrem temps per ampliar detalladament la informació obtinguda.
 
Som-hi!!!

2 comentaris:

  1. Bona feina!!!
    Esta molt be que noves i joves empreses de qualitat puguin aspirar a fer aquests projectes i ho aconsegueixin.
    Felicitats a Solucions Geografiques!

    ResponElimina
  2. Hola nois, no sé si em recordeu sóc l'Albert Ferret, amic d'en David V.,si necessiteu dades de referència des del el Departament d'Informació de Base i Cartografia us podem ajudar pel que necessiteu. Moltes felicitats per la feina

    ResponElimina