divendres, 25 de novembre de 2016

INVENGEO, app en la que Solucions Geogràfiques ha col·laborat

INVENGEO. Aquest és el nom d'una app desenvolupada per l'empresa Chipsolutions amb qui hem col·laborat en un projecte per tal d'optimitzar i millorar aquesta app.

Consisteix en una aplicació per entorn Android en la que pots afegir elements puntuals sense necessitat de connexió a internet. A la vegada es poden assignar atributs a aquests punts per dotar-los de major información.
 
Com podeu observar el seu disseny és senzill i fàcil d'utilitzar. Consta d'una capa base d'openstreetmap que ens ajuda a situar-nos.
 
Tenim la opció de descarregar la capa base de qualsevol província d'Espanya tal i com es mostra a continuació en aquesta captura.
 
 

 
Hi ha diversos formularis pre-definits que et permeten afegir informació sobre cada punt que incorporem a la base de dades.
 
 
 

Les dades es mostren de la següent manera al mapa i es poden editar per afegir qualsevol nou comentari o eliminar el punt en qüestió.
 
 
 
Finalment hi ha la opció molt interessant de fer una exportació en format shapefile per treballar amb posterioritat la base de dades recopilada i que es guarda a la mateixa targeta de la tableta on hem treballat.

A nosaltres ens ha estat de gran utilitat i en recomanem la seva descarrega així com el seu ús per tal de treballar amb informació georeferenciada sense haver d'estar connectats.

Si us la voleu descarregar ho podeu fer a partir del següent enllaç:

 
En definitiva una eina per fer treball de camp molt útil, gratuïta i recomanable 100%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada