dimarts, 17 de març del 2020

Comunicat de Solucions Geogràfiques SCCL davant la situació del COVID-19


Benvolguts i benvolgudes,

Degut a la situació actual de pandèmia i estat d’alarma contactem amb tots vosaltres per informar-vos que des de l’equip de Solucions Geogràfiques SCCL hem iniciat un protocol de treball per garantir la seguretat dels treballadors i treballadores i de les terceres persones que sovint interactuen en les nostres tasques habituals.
En aquest aspecte, mentre duri l’estat d’alarma i les seves indicacions, treballarem des de casa i l’equip estarà permanentment connectat en oficina virtual. Les reunions previstes dels projectes actuals i futurs es realitzaran sempre via telemàtica (Skype o similar), s’anul·len per tant totes les reunions presencials.
Suspenem els treballs de camp presencials, però continuem realitzant aquells treballs de recollida de dades on les noves tecnologies permeten recollir dades des de gabinet (street view, imatge satèl·lit, bases de dades cartogràfiques, fonts oficials, fonts privades, etc.).  
En definitiva informar-vos que l’equip continua treballant en els projectes que porta en marxa i reflexionat en els futurs, tot esperant que la situació es resolgui el més aviat possible.
Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres pels mitjans habituals: info@solucionsgeografiques.info  // www.solucionsgeografiques.info
Finalment recordar que tots nosaltres estem vivint un moment històric que en breu serà analitzat i explicat. En la versió geogràfica, mentrestant podeu anar seguint l’evolució de la pandèmia en aquest mapa preparat a tal efecte.  


També us recomanem que seguiu el nostre perfil a twitter on anem publicant dades associades https://twitter.com/SolucionsGeo?s=20
Us desitgem un bon confinament i us donem molts ànims. Aprofiteu per estar més temps amb els vostres.
SALUT A TOTHOM!!!

Equip de Solucions Geogràfiques SCCL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada