dimecres, 1 d’octubre del 2014

SOLUCIONS A LES XARXES SOCIALS. III TRIMESTRE 2014

La importància de la presència de Solucions en les Xarxes Socials és un fet estratègic i clau pel nostre futur creixement com a empresa. En aquest sentit hem continuat reforçant la nostra activitat en tot un seguit de Xarxes que a continuació us detallem.

1.      Twitter. Tot just aquests dies hem arribat als 1000 followers, amb un creixement durant aquest trimestre d’un 9%. Es potser la xarxa social més dinàmica en la generació i difusió de continguts actualment.
2.      Linkedin. Hem doblat els nostres contactes a Linkedin (+126%) ja que volem aprofitar aquesta xarxa més professional per contactar directament amb el major nombre possible de contactes vinculats als nostres sectors d’activitat. Continuarem en el següent trimestre reforçant tot el possible la nostra presència a Linkedin.
3.      Facebook. És la xarxa on hem fet un canvi més significatiu doncs hem tancat el nostre Perfil i hem obert la Pàgina d’Empresa intentant oferir una imatge més professional. Actualment 369 seguidors (+19.8%).
4.      Instagram. Hem començat a tenir activitat penjant imatges de llocs que hem visitat o dels més significatius del nostre territori. Actualment tenim 110 seguidors
5.      Google +. Darrerament també hem començat a difondre contingut vinculat a les nostres activitats a la Xarxa de Google. Tenim 40 seguidors.
6.      Klout. Volem fer esment de la valoració i repercussió de Solucions en aquesta aplicació. Hem tancat el trimestre amb una valoració de 57.84 amb un increment de 8.91 punts respecte l’anterior trimestre.
Des de Solucions incorporem l’anàlisi de la nostra activitat a les Xarxes socials per tal de millorar la nostra visibilitat i oferir un millor servei als nostres seguidors.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada